Korian Home Care, de stille motor achter de zelfstandig verpleegkundige. Thuisverpleegkundigen zijn een essentiële schakel in de thuiszorg! Wij ondersteunen u met het volledige Korian Home Care team!

Wij werken op maat van iedere zelfstandige verpleegkundige. Hebt u interesse in een samenwerking binnen onze dienst thuisverpleging? Contacteer dan één van onze verantwoordelijken om de samenwerking op jouw maat te bespreken.

Administratie

Dankzij onze groepsfacturatie kan Korian Home Care u een gespecialiseerd en uitgebreid dienstenpakket aanbieden en u administratief ontzorgen op u maat.

Constante bijscholingen

Korian Home Care biedt u de kans om constant bij te scholen in verschillende vakgebieden. Dit kan op uw vraag of op vraag van andere verplegers uit uw regio. Bovendien staat uw vertegenwoordiger altijd ter beschikking om al uw vragen persoonlijk te beantwoorden: informatie, vormingen…

Gepersonaliseerde ondersteuning 

Korian Home Care maakt er een punt van om een zo persoonlijk mogelijke service te verlenen. Een service afgesteld op de praktijk en de realiteit van elke zelfstandig verpleegkundige en van elke zorgploeg. Bij uw vertegenwoordiger vindt u een echt luisterend oor. Hij of zij denkt met u mee en zorgt voor een maximale ondersteuning op maat. Zo haalt u het beste uit uw praktijk.

Hebt u graag meer informatie

Via telefoon:
053 77 91 72
078 15 20 12

Via email:
inge.holemans@korianhomecare.be
info@korianhomecare.be