15
okt

Thuiszorg in Vlaams-Brabant!

Eén maand geleden startte Fien als regioverantwoordelijke Vlaams-Brabant bij Korian Home Care. Bij Korian Home Care werken we niet met wachtlijsten. Wij geven u thuishulp wanneer u dat nodig hebt. Dus als u gezinshulp nodig hebt, aarzel dan niet om Fien te contacteren op het nummer 078 15 20 12

Ondertussen is ze al goed ingewerkt. We troffen haar vandaag, net toen ze op huisbezoek vertrok. Bij Korian Home Care weten we dat het soms een grote stap is om hulp te vragen. Daarom krijgt iedereen bij ons bezoekje van Fien. Tijdens dit huisbezoek bespreek je samen welke familiehulp nodig is en hoe we deze het beste plannen voor jou. Fien legt zorgvuldig en rustig het reilen en zeilen uit en regelt alle administratie voor je. Ook andere vragen ivm zorg kan je aan Fien stellen, als verpleegkundige en maatschappelijk werker is zij een expert in zorg! Na dit huisbezoek contacteert Fien één van de verzorgende uit haar team en legt uit wat er verwacht wordt. Wij kunnen jou ook alle andere zorgen bieden die je nodig hebt in je thuiszorg. In samenspraak met onze dienst voor thuisverpleging kunnen we ook zorgen dat u verpleging krijgt of de juiste hulpmiddelen.

Ook wanneer je zwanger bent, kan je bij ons terecht. Wij staan je bij wanneer je zwangerschap niet zo vlot loopt of wanneer je wat extra hulp kan gebruiken met een baby erbij.